Kanoturen 2007 går til København

 

Grundet jeres tynde arme og manglende udholdenhed ser vi os desværre nødsaget til at benytte de offentlige transportmidler.

 

SUK!!!!!!

 

Vi ved jo godt, at i skal til København med skolen. Men vi har erfaret, at der er forskellige ting i ikke kommer til at se, bl.a. Tivoli. Det synes vi er synd! Derfor har vi arrangeret denne tur. Turen er lagt Fredag d 17. til Lørdag 18. August. Det betyder at….Der er undervisningspligt,  og det betyder, at tager du ikke med, skal du møde i skole.

 

Den foreløbige plan er som følger: Fredag morgen afgang fra Brande banegård kl. tidlig. Ankomst København. Herfra går vi på Christiania, hvis de ellers opfører sig, så de kan være sig selv bekendt. Derfra Strøgtur og afsluttende med Tivoli om aftenen. Om natten sover vi på vandrehjem lige midt i København. Lørdag morgen tager vi en omgang rundstykker under åben himmel  (lidt kanotur skal der altså være!). Så skal vi have en ordentlig en på opleveren! Believe it or not ( ja det hedder stedet altså!) Så er der igen strøgtur, og her har vi også lidt planer i baglommen. Når vi når bunden af strøget, går vi ud og ser kronjuvelerne på Rosenborg Slot. Hen under aften vender vi atter kanoen mod det jyske.

 

Lidt om økonomien. Ja billigt bliver det jo ikke, og dog? Hvor finder du al den herlighed for kun 680,- kr? Det dækker al transport, overnatning, entrebilletter og turbånd i tivoli.

 

Mad? Der er i prisen kun betalt for morgenmad Lørdag. Alle andre måltider skal du selv sørge for, men vi vil forsøge at finde på et eller andet fælles til en billig penge for de som vil være med.

 

Da vi skal bevæge os rundt på apostlenes heste, og det jo er begrænset hvad de kan bære, er der mulighed for at leje sengelinned og håndklæde for 60 kr. (betales på stedet), ellers skal du selv medbringe dette og slæbe rundt på det begge dage.

 

Sidste frist for tilmelding og betaling 8 Juni.

 

Tilmelding og penge afleveres til Allan denne gang. Han skal også prøve at have penge mellem fingrene!

Med venlig hilsen Forældrerådet

 

"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Navn___________________

 

Jeg vil helst i skole, så kan de andre bare more sig, kan de!   L

 

Jeg gider ikke i skole, der er jo kun de kedelige, de andre er jo i København!  J

 

 
Hent indbydelsen som word-fil

  Læs mere om arangementet her