Velkommen 

 

Du er havnet på multimandens hjemmeside, dette er min lille del af det store globale Internet. Efter i mange år at have boltret mig på nettet, og set andres sider tænkte jeg, at det måtte være på tide jeg fik mit eget. Så her er det. Her kan du læse om de ting der interesserer mig og min familie.

 

Her kan du læse om snobrødsbagning, noget vi i vores familie går meget op i. Mange gange i løbet af sommeren, mødes vi med vores venner til en gang snobrød og en lille pølse. Hvis du klikker på linket til venstre kan du læse mere om vores måde at lave snobrød på. Der er også opskrifter, og noget om vores snobrødspinde og andet grej.
 

 

 

Under fanebladet Aktiviteter gemmer der sig forskellige ting man kan lave. Der er forslag til ting man kan lave for en skoleklasse, eller måske kan du finde inspiration i de invitationer jeg har lagt ud fra de aktiviteter vi har haft i den tid jeg har siddet i forældrerådet i mine børns klasser. Hvis jeg opfinder et eller andet, eller bare finder en løsning på et problem du måske ikke engang vidste du havde, er det også her du finder det.

 

Havesiderne er stedet hvor jeg vil lægge nogle fotoalbum med billeder fra haven og måske kan du her finde inspiration til hvad dit forår skal bruges til. ikke fordi min have er noget særligt, men det er et sted, hvor jeg elsker at gå en tur når jeg kommer hjem fra arbejde. Det er også her vi slapper af med at lave mad på kuglegrillen og spise ude.
Julen er en herlig tid, og hos os bliver der gjort noget ud af det. Vi pynter op over alt og nyder det. På julesiderne er der billeder af vores jul og eksempler på ting man selv kan fremstille.

Skal du bruge en sang,

Med en herlig klang,

Så få endelig ikke stress,

Ring til Anette på 97147560

 

 

Står du og mangler en sang til en festlig lejlighed, så gå ind under Festsange