Klassefest

Vi havde denne lørdag eftermiddag arrangeret klassefest for 4 klasse. Arrangementet startede med kage og sodavand, hvor forældrerådet havde bagt nogle store bradepandekager. Efter at kagerne var spist, stod den på opgaveløsning i den helt store stil. Ungerne blev opdelt i hold og derefter sendt ud til de forskellige poster.

Cykelringridning.

Vi havde fremskaffet nogle 12" børnecykler hvor styret var udskiftet med et "englestyr". Saddelpinden var ligeledes udskiftet med en længere af akselstål. Ringen er omtalt andet steds på sitet. Det er svært at holde balancen på så lille en cykel. Da alle havde prøvet, tog de turen igen, men nu på en anden cykel. På denne var forhjulet udskiftet med et, hvor centrum  var flyttet så cyklen kører op og ned. Den var svær

Flødebollekast.

Mogens fra forældrerådet havde adgang til en flødebollemaskine. den fungerer sådan at man kaster med en bold og hvis man rammer den røde næse kaster maskinen en flødebolle retur som man så skal gribe.

Slå søm i.

Her får hver deltager et søm, sømmet sættes fast i stubben og så går hammeren på omgang. Så gælder det ellers om at få sit søm slået i først.

Huske finde.

Her er der først lagt forskellige ting fundet i området ud på et klæde, herefter får børnene tid til at se på tingene. Når de har set nok dækkes det hele til, og børnene løber så ud i området og finder de ting som de har set. Når tiden er gået fjernes klædet, og man ser hvor mange rigtige ting de har fundet

Bungy run.

Her får man en elastik rundt om maven, her er brugt en elastik til trailerpresenning 10 mm tyk, og en håndfuld pløkker med forskellig farve tape. man løber så så langt ud man kan, og sætter sin pløk det gælder så for de andre at nå endnu længere ud. Men elastikken trækker jo tilbage, så det er også ret sjovt at kigge på...

Metaldetektor.

Vi havde skaffet en metaldetektor og fået fremstillet et puslespil i jern. jerndelene havde vi gemt i sandet på beachvolleybanen. Ungerne skulle nu skiftes til at bruge metaldetektoren for at finde dele til puslespillet, mens de andre på holdet skulle forsøge at lægge det.

Linseløb.

Her skulle holdet på tid, med et sugerør suge en chokoladelinse fast på enden og så gå ellers løbe hen til et andet bord og aflevere den i en skål. flest linser i skålen har vundet.

Gummistøvlespark.

Ungerne blev udstyret med en alt for stor gummistøvle og så gjaldt det ellers om at sparke den så langt ud som muligt.

Efter at opgaverne var løst og pointene var talt sammen, var der præmieoverrækkelse. Medaljerne koster næsten ingenting, men hold op hvor er ungerne stolte.
Nu var alle ved at være sultne og det var tid til aftensmad. Dagens ret: grillspyd med snobrød. Start med at lave et "grillspyd" på en snobrødspind med hvad du nu engang har. Det kan være cocktailpølser, bacon, oksemørbrad, rød / grøn peber, champignon, ja kort sagt, lige hvad du har ved hånden. Når dette er færdiggrillet, duppes det tørt, og der lægges et lag snobrødsdej omkring. Når dette er færdig bagt kan man evt. pensle med tomatsovs, og drysse med pizzakrydderi, og bage dette tørt. Derefter er det bare at lade brødet køle lidt af, og du har et herligt måltid. Dette er en herlig ide', når man skal lave mad til så mange børn, de elsker det, og der er jo nok, noget de kan lide...
Vi havde ikke planlagt mere og ungerne rendte bare rundt og legede og spiste chips til de skulle hjem.