Morten som sumobryder

Ronni på rodeokamelen

Baboon City

Baboon city var lidt af et sats, det er jo blevet brugt meget til børnefødselsdage og lign. Men kunne det også pirre vores 9 klasses elever? Ved de sidste arrangementer har der været dalende tilslutning. Var det mon for "barnligt". Nej tilslutningen var stor og stemningen god da vi drog til Herning for at spise på McDonald’s.

Ungerne var hurtige til at spise og klar til Baboon city.Vi havde bestilt et stjernetræf, men kunne først komme til kl 21.00, så vi var lidt nervøse for om det var for tidligt at komme derud. Ungerne skulle jo helst ikke gå død før stjernetræffet.

De kunne nu let få tiden til at gå og forældrerådet havde nogle herlige dyster på spillemaskiner. Ved 20 tiden blev kaffen og kagen fundet frem. Forældrerådet havde stået for bageriet og dertil var der indkøbt rigeligt med ½l. sodavand, du ved den billige fra Brugsen. Eleverne kom dryssende lidt efter lidt og fik tanket op.

Kl. 21 skulle vi op i en anden hal og dyste, eleverne blev delt i 2 hold og der blev dystet i mange discipliner bl.a. elastikløb, sumobrydning, rodeokamel og meget meget mere. Instruktøren var dygtig og alle havde det skægt. Da vi var færdige havde vi egentlig regnet med at vi skulle hjem, men der var lige noget de skulle nå at prøve så vi blev der til de lukkede. Et sådan arrangement kan helt klart anbefales.