Konfirmationsaften for elever.

Vi havde inviteret til en hyggeaften for klassen i forbindelse med at de snart skulle konfirmeres. Det var også ved at være tid der skulle ske noget igen. Vi havde lovet at stå til rådighed hvis nogen ønskede hjælp til taler, sange eller lign. Det var der nu kun et par stykker der manglede at få styr på. Mens de fik hjælp løb resten over på skolen og legede toldere og smuglere.
Toldere og smuglere på skolen.  
Til aftensmad havde vi bestilt de sædvanlige pizzaer, og de kom da også nogenlunde til tiden. Vi køber altid de store mega pizzaer og få den sliced i 8 stykker. Alle blev mætte og der var endda noget i overskud. Det allerførste vi gør på sådan en aften er at udlevere et lille afkrydsningsskema hvor der er 3-4 forskellige pizza at vælge i mellem. Man skal så skrive 1-2-3 prioritet ud for dem man ønsker. Vi tæller derefter sammen og bestiller ud fra ønskerne.
Aftensmad.  
Efter aftensmaden hyggede nogle af ungerne sig med at spille på computer. Der er nu en vis hygge ved at få lov at skyde sine skolekammerater ned med et automatgevær....
Trængsel ved computeren.  
Andre spillede bordtennis eller pool.
Bordtennis.  
Og forældrerådet hyggede sig med en gang klodsmajor.
Måske er det majoren.  
Ved 20 tiden kom der finalen i stjerne for en aften og alle samledes foran fjernsynet. Så var der dømt chips.
Stjerne for en aften.  
Sidst på aftenen sluttede vi af med at se en film. American High.
Hygge i sofaen.