Hej.

Ved du hvad du skal gøre, hvis en af dine kammerater kommer til skade, sådan rigtig til skade…Måske, men de fleste er vel lidt usikre på, hvordan situationen skal takles.

 

Vi vil derfor gerne invitere dig til en aften om førstehjælp.

 

Vi har inviteret Helle og Kirsten, til at komme og fortælle hvad I skal gøre i netop de situationer, I kan komme ud for i jeres dagligdag. Det kan være din kammerat brænder sig på udstødningen på sin knallert og får en tredjegradsforbrænding Hvad gør du så? Det kan også være han/hun er blevet fuld til byfest og vælter på cyklen på vej hjem og slår hul i hovedet. Hvordan kan du hjælpe?

 

Hvem er Helle og Kirsten? Jo, Helle er ansat på sygehuset og ved helt vildt meget om førstehjælp. Kirsten er i hjemmeværnet. Hun ved også en masse om førstehjælp og er god til at sminke!!

 

Der bliver ikke mulighed for øvelse i mund til mund metoden, da Allan har frabedt sig hvervet som figurant, men hvis du stiller dig til rådighed så…….

 

Tidsplan.

17.20 - 17.30 Du ankommer til klubben fredag den 27. april.

17.30 Velkomst og første halvleg

18.30 Stort spisefrikvarter. Aftensmaden bliver ikke som det plejer (men du bliver garanteret overrasket og helt sikkert mæt)

19.30 Anden halvleg. Denne del foregår udendørs ved forskellige poster så medbring tøj til det!

21.30  Evaluering og afrunding.

Bagefter bliver der måske mulighed for at kigge nærmere i sminkekassen. Ronni´s musikbutik holder lukket denne aften ;-)

22.30 Aftenen slutter

 

Tiderne er selvfølgelig ca. tider.

 

Prisen for hele herligheden: 100 kr.

 

Hilsen Forældrerådet

 

 

"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

En første hjælp kunne være, at du skrev hvad du hedder____________________________________

Og om du kommer! Gør du det?_____

Eller gider du ikke, _______ det betyder jo så nok, at hvis dine kammerater kommer til skade, er det ikke dig der yder førstehjælp!

 

   
   Hent indbydelsen som word-fil    Læs mere om arangementet her