Snobrødspinden

Efter i nogle år at have gennemtravet samtlige træer i hele nabolaget, efter nogle nogenlunde lige grene, som var egnede til snobrødspinde. Var det tid at se os om efter noget mere langtidsholdbart. Træ er jo ikke særligt smart da det jo kan brænde, så vi ledte efter en løsning i metal. Da der ikke fandtes noget på markedet, som vi kunne lide gik vi i gang med at designe noget selv. Efter adskillige tegninger og forsøg kom den til at se sådan ud, så simpel at man skulle mene, at den da ikke kan se anderledes ud........ 

Det smarte ved denne "pind", er at der kan sidde op til 2 pølser på ad gangen, hvis man vil lave et snobrød med pølse i midten, lægges pølsen bare mellem stængerne, og når man har viklet snobrødsdej omkring, kan det stadigvæk ikke dreje rundt på pinden, som det ellers har for vane. "Pinden" er også fantastisk som spyd, hvis man vil lave grillspyd eller lign.

 

"Pinden" består af et stykke rustfrit rundstål hvor der er svejset 2 lidt tyndere stykker rundstål på hver sin side.

Håndtaget kan laves af alt muligt, jeg har startet med at dreje mine i bøgetræ. Alle håndtagene er forskellige, så kan man kende sin egen. Håndtaget på billedet har tidligere levet et liv som bordlampe, og er købt på marked for 5 kr. vi har også håndtag lavet af udskårne spadserestokke.

Se flere håndtag her:  

 

Rengøring er absolut ingen problem, man sætter bare spyddene i en spand vand til dagen efter, så er de lette at rengøre gammel dej fjernes let med en opvaskebørste eller lign.

Når vi har rengjort pindene sætter vi dem tilbage i holderen på vægen i vores haveskur.

Dekorativt er det da også.